Maestro Health

31,500 SF

Charlotte, NC

We love adaptive reuse, and this project is a great example! We took an empty big box store and gave it a new life. The space now includes a (tall!) open and bright call center, complete with many options for collaboration and getting up from your desk for spur-of-the-moment meetings, training and cross referencing business information. The space will no doubt help attract and retain team members with a design that infuses natural light into all spaces, uses bold brand colors, incorporates nature via trees and offers plenty of adjacent parking.

Collaboration Space
Collaboration Space
press to zoom
Entry Interior Design
Entry Interior Design
press to zoom
Work Station Interior Design
Work Station Interior Design
press to zoom
Break Area Design
Break Area Design
press to zoom
Corporate Interiors
Corporate Interiors
press to zoom
Corporate Interiors
Corporate Interiors
press to zoom